Referenties

Wilt u weten met wie u zakendoet? Natuurlijk wilt u dat!

Ook voor ons is het van groot belang dat u weet wie wij zijn, hoe wij opereren en waar we voor staan. Wij investeren graag in een duurzame relatie met onze klanten, waarbij wederzijds vertrouwen en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Om onze kwaliteit te waarborgen en u in staat te stellen 'due diligence' te doen, stellen wij onze klanten in de gelegenheid om
onze dienstverlening meetbaar te waarderen. U kunt hun recensies lezen op Custorate (zie onderstaande widget).

Wilt u zelf een recensie achterlaten? Dank u wel; daar zijn we heel blij mee! U kunt dat doen door hier te klikken.
U kunt overigens ook op Google Reviews een recensie achterlaten over onze dienstverlening (Google account nodig). Volg daartoe deze link.


Naast deze graadmeters noemen we enkele notarissen die u zou kunnen benaderen om onze staat van dienst te verifiëren. Ook zijn er links naar artikelen die wij in de loop der tijd hebben mogen schrijven. Heeft u nog vragen? Bel ons!

Media en mentions


2017 - Wolfs | Knops Notarissen | blogvermelding 'Erfgenamen onbekend? De genealoog gaat op zoek.' (ook beschikbaar in .pdf)

2020 - Eva Jinek | live in de talkshow van 24 februari 2020 - terug te zien via uitzending gemist (ook beschikbaar in .mp4)
2020 - DeGoedkoopsteNotaris.nl | blogvermelding als 'deskundige' verbonden aan het programma 'De Erfgenaam' (ook in .pdf)

2020 - 'De Erfgenaam' (RTL4) | expert van de realityserie die 6 afleveringen telt (vanaf 1-9-2020 om 21.25 uur op RTL4)

2020 - Academie voor Genealogie | speciale gast in de 1e online Talkshow 'Boeren, burgers en buitenlui' (ook beschikbaar in .mp4)

2020 - TheTVDB.com | vermelding als expert van het TV-programma 'De Erfgenaam'

2020 - Filmvandaag.nl en Videoland | vermelding als deskundige van idem programma ('De Erfgenaam')

2020 - 'De Erfgenaam' terugkijken of meer lezen over het programma? Dit kan via de website van TVblik.

2020 - RTL Nieuws | kijkers smullen van mysterieuze zaak in 'De Erfgenaam' (ook beschikbaar in .pdf en via RTL Boulevard)

2020 - geïnterviewd tijdens het radioprogramma Café de EngelenHoek op Studio Alphen, de lokale omroep.

2020 - geïnterviewd door TrosKompas in verband met rol als expert van 'De Erfgenaam' (RTL4)
2020 - Vakblad Estate Planning - geïnterviewd door de redactie van het vakmagazine van het Register Estate Planners (REP)

2020 - Alphens.nl - geïnterviewd door hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn (ook beschikbaar in .pdf)

2020 - NOVEX - interview afgenomen door Bureau Koorts voor de sectie 'Leden aan het woord' op www.novex-executeur.nl (.pdf)

2020 - DoeHetZelfNotaris.nl | vermelding als deskundige van het programma 'De Erfgenaam'

2020 - interview Alphens.nl ook gepubliceerd op de website van de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA)

2021 - interview afgenomen door Marieke Roggeveen van het Alphens Nieuwsblad

2021 - vermelding in een online artikel over 'De Erfgenaam' van Televizier, dat hier kan worden gelezen

2022 - NU.nl - rubriek 'Geld' | uitgebreid interview in verband met het tweede seizoen van 'De Erfgenaam'

2022 - Televizier.nl | seizoen 2, aflevering 4 van 'De Erfgenaam': onderzoek in de Joodse archieven uit de Tweede Wereldoorlog

2022 - Interview inzake 'De Erfgenaam', gepubliceerd in Avrobode, KRO magazine, NCRV Gids en Televizier

2022 - 'De Sherlock Holmes van de ongeclaimde nalatenschap', publicatie in het Leidsch Dagblad, Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en de Leeuwarder Courant

2022 - Algemeen Dagblad - geïnterviewd voor de rubriek 'Wat doet een ...' in de hoedanigheid van erfrechtspecialist


Zoektermen: #DeErfgenaam #RubenNicolai #RTL4 #Erfgenamenonderzoek #KlaasZondervan


Notarissen


Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs - mr. J. Kroes, Alphen aan den Rijn - 0172-426025

Limes Netwerk Notarissen - mr. J. Wolterink, Alphen aan den Rijn - 0172-492447

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht - mr. P. Verboon, Barendrecht - 0180-556735

Van Putten Van Apeldoorn Notarissen - mr. D.G. Hoek, Wageningen - 0317-427000


Publicaties


2017 - Vakmagazine De Notarisklerk - artikel over erfrecht en erfgenamenonderzoek (zie tevens LinkedIn)

2017 - Notariaat Magazine - bijdrage aan een artikel over internationaal erfgenamenonderzoek

2017 - Neuß-Grevenbroicher Zeitung - artikel over de nalatenschap van Thomas Burghartz (1957)

2019 - Reformatorisch Dagblad - interview over de implicaties van de invoering van de dubbele achternaam

2019 - Vakmagazine De Notarisklerk - tweemaandelijkse column over internationaal erfgenamenonderzoek

2019 - Bijdrage aan de nieuwsbrief van KTV Kennisnet: 'Relatieve competentie: over Babel gesproken' (ook beschikbaar in .pdf)

2020 - MrOnline - Puzzelen met parentelen en persoonskaarten (over erfgenamenonderzoek) (ook beschikbaar in .pdf)

2020 - NVRA.nl | Waarnemingen van ..... Klaas Zondervan (ook beschikbaar in .pdf)


Particuliere cliënten


"Klaas heeft ons op zeer kundige wijze ondersteund in de afhandeling van een deels buitenlandse erfenis. Wij kregen te maken met de Nederlandse en Franse belasting, wat de afhandeling redelijk complex maakte. Klaas was zeer transparant in zijn manier van werken, hield ons nauwkeurig op de hoogte dmv een gedeelde projectwebsite genaamd ViaDesk. Kosten werden duidelijk omschreven en het ons budget hield hij daarbij in acht. De communicatie via e-mail was accuraat en snel. We hebben het samenwerken met Klaas als zeer prettig en deskundig ervaren."


- Arjen en Katja Aalbers, Heemstede


"Luminis; hartelijk bedankt voor uw hulp! Zur keinen Zeit habe ich damals gewusst und oder erfahren, dass mein älterer Bruder verstorben war. Wir hatten uns mit den Jahren "aus dem Auge verloren" gehabt. Mein Bruder blieb seinerzeit in Holland bzw. in den Niederlanden [Almelo] und machte seine Karriere bei Texas Instruments. Als Projektleiter für größere Konzerne, wie z.B Shell, PREUSSAG, Siemens etc. war ich seit fast 30 Jahren weltweit unterwegs. Irgendwann in 2013/2014 kontaktierten mir die Luminis Executeurs, damals vertreten durch den Herrn Klaas Zondervan. Sie informierten mir darüber, dass sie bereits seit viele Monate nach mir gesucht haben und zwar sowohl in der USA, als auch in der Bundesrepublik Deutschland. Sie informierten mir darüber, dass mein Bruder verstorben war. Groß war zunächst der Schock und in diese schwieriger Zeiten haben die Luminis Professionals mir und meine Familie geholfen. So haben sie die Abwicklung der Erbe, zusammen mit einem Notar und die niederländische Steuerbehörden, zu meinem vollsten Zufriedenheit abgewickelt. Die Abwicklung war transparent und auch die Gebühren waren fair. Ich, bzw. meine Familie und ich sind sehr froh und insbesondere auch glücklich darüber, dass es die Luminis Executeurs gibt, denn es hat uns gezeigt, wie wertvoll Familie ist."


- Dr. Jimmy Roy Ecoma Verstege M.Sc. Teng.


"Het kontakt met het bureau Luminis van de heer Klaas Zondervan was fantastisch. De zaak (in mijn geval een nalatenschap) die er reeds ruim 20 jaren lag, is vlot en professioneel afgehandeld. Ik beveel het bureau Luminis van harte aan."


- L. Dasa-Sweet, Paramaribo, Suriname


"In 2014 ben ik benaderd door de heer Zondervan. Ik bleek een van de  erfgenamen te zijn van een overleden tante. Ik kan kort zijn over de manier van werken, de benadering en de afhandeling door dhr Zondervan, namelijk erg positief. Ook mijn vraag omtrent een telefoonnummer van een nicht die ik al lange tijd niet meer gezien of gesproken had werd op zeer discrete  wijze behandeld. Ik ben vol lof over deze correcte wijze van werken, het kwam zeer betrouwbaar over en ook in de prakrijk bleek dit zeker het geval  te zijn. Enige nadeel was dat ik het de erfenis met 10 anderen moest delen maar dat is niemands schuld. Prima gevoel aan over gehouden en zeker aan te reden."


- Herman Slotboom, Schiedam

Bel ons op


085-0604243

Referenties

Wat anderen over ons zeggen...

Natuurlijk moet u weten met wie u zakendoet.  Laat onze referenties voor zich spreken. Daarnaast vinden we het natuurlijk leuk om persoonlijk met u kennis te maken. Zullen we een afspraak maken?

Meer weten?

Neem contact met ons op.
Ook voor een kennismakingsafspraak of een presentatie over internationaal erfgenamenonderzoek.