Executele & Vereffening

Naast Erfgenamenonderzoek leveren wij diensten op het gebied van executele, vereffening en testamentaire bewindvoering. Bent u op zoek naar een executeur voor benoeming in uw testament? Graag wikkelen wij met zorg en kunde uw nalatenschap af overeenkomstig uw wensen.


Luminis Executele & Vereffening


Onder de naam Luminis Executele & Vereffening B.V. verrichten wij werkzaamheden als beheersexecuteur en executeur-afwikkelingsbewindvoerder. Samen met u leggen wij uw bezittingen, schulden, lidmaatschappen en verplichtingen vast in een zogenoemd nalatenschapsdossier, aan de hand waarvan uiteindelijk de afwikkeling plaatsvindt. Van uitvaart tot boedelbeschrijving, van aangifte erfbelasting tot overdracht van goederen aan uw erfgenamen: wij zijn u graag van dienst. Kijk voor meer informatie op www.luminisexecuteurs.nl.


Verzorgingsgebied


Onze dienstverlening richt zich op het westen van het land, maar in principe bieden we onze diensten landelijk aan. Doordat we samenwerken met collega's door heel Nederland, kunnen wij u ook in Friesland en Limburg van dienst zijn. Dit samenwerkingsverband zorgt er bovendien voor dat een collega onze taak kan waarnemen bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden.


Tarieven


Het aanleggen van een nalatenschapsdossier kost € 395,00 excl. BTW. Voor de afwikkeling brengen wij daarnaast een voor de beroepsgroep gangbaar uurloon in rekening, reiskosten ad € 0,35 excl. BTW per kilometer, kantoorkosten en verschotten. Een executele neemt gemiddeld genomen zo'n 50 uren in beslag.


Discretie


Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en uw bezittingen en betrachten discretie en piëteit bij het corresponderen met instanties inzake uw overlijden. De nalatenschap wordt afgewikkeld in de geest van de erflater en in het belang van de erfgenamen. Wij zijn bovendien gecertificeerd lid van de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX) en conformeren ons mitsdien aan de voor de leden daarvan geldende beroepsethiek.

Bel ons op


085-0604243

Luminis Executele & Vereffening

Onder de bovenstaande naam bieden wij tevens diensten aan op het gebied van executele, vereffening en testamentaire bewindvoering. Kijk voor meer informatie over onder meer deze diensten tevens  op www.luminisexecuteurs.nl.

Meer weten?

Neem contact met ons op.
Ook voor een kennismakingsafspraak of een presentatie over internationaal erfgenamenonderzoek.