Medewerkers
Maryssa Mann

Klaas Zondervan


Klaas Zondervan werd geboren in 1981 in Leeuwarden. Hij is voormalig bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA), Registered Open Source Intelligence (OSINT) Analyst® en houder van een recherchevergunning verleend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast is hij beëdigd vertaler Engels en treedt hij regelmatig op als spreker onder meer binnen de Rotary en de vrijmetselarij. Sinds 2003 houdt hij zich bezig met genealogie, eerst in de familiesfeer maar sinds enkele jaren alleen nog erfrechtelijke genealogie.


Sinds de oprichting van Erfgenamenonderzoek.nl in oktober 2013 heeft hij zich er succesvol voor ingespannen om bekendheid te krijgen binnen het notariaat en de advocatuur, vakgebieden die nauw verwant zijn met het erfrecht. Tegelijkertijd heeft hij een zeer groot netwerk in het buitenland opgebouwd, waardoor in vrijwel ieder land onderzoek kan worden verricht. Zowel voor het opvragen van akten, het verrichten van een volledig erfgenamenonderzoek als voor de opsporing van specifieke personen kunt u een beroep op hem doen.

Te gast bij Eva Jinek in 2020
Bekend van 'De Erfgenaam', gepresenteerd door Ruben Nicolai
Klaas Zondervan op LinkedIn
Klaas Zondervan op Wikipedia

Bel ons op


085-0604243

Klaas Zondervan

Maryssa G.A. Mann M.Sc. M.A.


Maryssa Mann is geboren in het Verenigd Koninkrijk en sinds 2019 werkzaam bij Erfgenamenonderzoek.nl. Zij studeerde Farmaceutische Scheikunde aan Rhodes University in Grahamstown, Zuid-Afrika, studeerde Engels aan Sheffield Hallam University in Sheffield, Verenigd Koninkrijk, behaalde in 2016 het diploma Particulier Onderzoeker en houdt zich sindsdien bezig met erfrechtelijke genealogie.


Door haar alpha- en bèta-achtergrond is zij in staat om snel erfrechtelijk-genealogische verbanden te doorgronden, efficiënt onderzoek te verrichten en goede contacten te onderhouden met onze correspondenten in de verschillende buitenlanden. Naast haar werkzaamheden bij Erfgenamenonderzoek.nl geeft zij Engelse les aan professionals.

Jennifer te Velde-Finlay BA (Hons)


Jennifer te Velde-Finlay is geboren in Nepal en werkt sinds 2021 bij Erfgenamenonderzoek.nl. Zij behaalde een Bachelor of Arts-graad (Hons) in Stage Management aan toneelschool Rose Bruford College in Londen en woonde/deed vrijwilligerswerk in onder meer de Afrikaanse landen Zimbabwe, Mozambique, Kenbya en Lesotho.


Door haar uitgebreide werkervaring als Personal Assistant is zij uitstekend in staat om Erfgenamenonderzoek.nl administratief te ondersteunen en contacten te onderhouden met onze buitenlandse - vaak Engelstalige - correspondenten. De diverse landen waarin zij heeft gewoond zijn van grote toegevoegde waarde en stellen ons in staat onze actieradius te vergroten en onderzoeken efficiënter af te ronden.

Jennifer te Velde

Klaas Zondervan

Even kennismaken

Achtergrondinformatie over de eigenaar van Erfgenamenonderzoek.nl. Wie is Klaas Zondervan en wat drijft hem? Wilt u persoonlijk kennismaken? Dit is altijd mogelijk!

Meer weten?

Neem contact met ons op.
Ook voor een kennismakingsafspraak of een presentatie over internationaal erfgenamenonderzoek.