De Erfgenaam (RTL4)

De Erfgenaam (RTL4)


In het TV-programma 'De Erfgenaam' (#deerfgenaam) spoort Ruben Nicolai (#nicolai) samen met Klaas Zondervan erfgenamen op van overleden mensen wier nalatenschap nooit tot uitkeer heeft kunnen komen en daardoor is geparkeerd bij het ministerie van Financiën.


In Nederland staat voor zo'n 100 miljoen euro aan ongeclaimde tegoeden bij de overheid. De wet schrijft voor dat deze tegoeden, als ze niet binnen 20 jaar worden geclaimd, vervallen aan de Staat der Nederlanden. Dit houdt in dat de rechthebbenden nadien hun rechten niet meer kunnen doen gelden.


Tijdens de zoektocht naar de erfgenamen komen bijzondere familieverhalen aan het licht en ontstaat er een beeld van wie de overledene was.

'De Erfgenaam' op RTL4
Klaas Zondervan & Ruben Nicolai

Kijkcijferhit


Er zijn zes afleveringen gemaakt van 'De Erfgenaam' (#deerfgenaam), die vanaf 1 september 2020 wekelijks om 21.25 uur op RTL4 (#rtl4) worden uitgezonden. Het programma trekt direct veel kijkers; zo keken er 998.000 mensen naar de eerste en 927.000 mensen naar de tweede aflevering. De derde aflevering trok zelfs meer dan 1.000.000 kijkers.


Het programma onderscheidt zich van alle andere programma's doordat het een combinatie is van Spoorloos, Verborgen verleden en Miljoenenjacht. De onderzoeken leidden naar onder meer Duitsland en Indonesië en legden gaandeweg aspecten van onze geschiedenis en uiteenlopende familieverhoudingen bloot. Een aanrader dus!


Kunnen wij u ergens mee helpen? Bel naar 085-0604243.

Klaas Zondervan

Even kennismaken

Achtergrondinformatie over de eigenaar van Erfgenamenonderzoek.nl. Wie is Klaas Zondervan en wat drijft hem? Wilt u persoonlijk kennismaken? Dit is altijd mogelijk!

Meer weten?

Neem contact met ons op.
Ook voor een kennismakingsafspraak of een presentatie over internationaal erfgenamenonderzoek.